IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пласираха 97,4% от емисията на И АР Джи Капитал 1 АДСИЦ

Само 25 884 права от общо предложени 1 млн. права остават за следващите търгове за права за участие в увеличението на капитала на дружеството

12:23 | 04.02.05 г.
Автор - снимка
Създател
Пласираха 97,4% от емисията на И АР Джи Капитал 1 АДСИЦ
Днес се продадоха 619 815 права, даващи право за участие в увеличението на капитала на И АР Джи Капитал 1 АДСИЦ, на цени между 0,97 и 1 лв. за право. Купувачи са клиенти на 9 посредника, като основен придобител e клиент на Българо-американската кредитна банка (БАКБ), която е свързана с учредителя на И АР ДЖИ Капитал 1 АДСИЦ - Българо-американски инвестиционен фонд (БАИФ), съобщиха брокери.

Само 25 884 права от общо предложени 1 млн. права остават за следващите търгове за права за участие в увеличението на капитала на дружеството, които ще продължат до изчерпване на предлаганото количество, но най-късно до 18 февруари.

Всяко право дава възможност за записването на една акция с емисионна стойност 1,5 лв. и номинална стойност 1 лв. В момента И АР Джи Капитал -1 АДСИЦ има основен капитал от 2 млн. лв., разпределен в акции с номинал 1 лв. и след увеличението, капиталът му може да достигне 3 млн. лв., ако новата емисия се изпълни на 100%.

И АР Джи Капитал -1 АДСИЦ е дружество със специална инвестиционна цел за секюритизация на инвестиции в недвижими имоти. Дружеството вече има няколко сгради - хипермаркетът на “Практикер” и търговският център на “Орифлейм”, на бул. “Цариградско шосе”, които са отдадени под наем при дългосрочни договори. Подробности за договорените наеми на месец са описани в проспекта на дружеството публикуван в уеб страницата на БФБ-София.

16 хил. права на И Ар Джи Капитал 1 АДСИЦ се изтъргуваха при свободна търговия след края на днешното закрито наддаване. Цените на сключените сделки бяха 0,98 и 0,99 лв. за право, а в момента има предлагане на 19 хил. права на цена 0,99 лв.

Свързани компании:

И Ар Джи Капитал -1 АДСИЦ /в ликвидация/(6EA)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:10 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още