IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синергон Холдинг ще увеличава капитала си до 21 млн. лв.

Увеличението ще се осъществи чрез издаване на 10,528 млн. права.

10:55 | 29.12.04 г.
Автор - снимка
Създател
Синергон Холдинг ще увеличава капитала си до 21 млн. лв.
Синергон Холдинг АД - София планира да увеличи капитала си от 10,528 млн. лв. до 21,057 млн. лв., като решението за това трябва да бъде гласувано на извънредно Общо събрание на акционерите на 14 февруари, съобщи Българска фондова борса – София.

Увеличението ще се осъществи чрез издаване на 10,528 млн. права. Всяко право ще дава възможност за записване на една акция от увеличението на капитала с номинална и емисионна стойност един лев.

Подписката ще се счита за успешно приключила независимо от броя на записаните и напълно изплатени акции, се казва в съобщението за Общото събрание.

Началната дата за прехвърляне на правата и записване на акциите от увеличението е първият работен ден, следващ изтичането на 7 дни от датата на обнародване на съобщението за начало на подписката в Държавен вестник и един централен ежедневник. Крайната дата за прехвърляне на правата е първият работен ден, следващ изтичането на 14 дни, считано от началната дата.

Търговията с правата на борсата ще започне в първия работен ден, следващ изтичането на 7 дни от датата на обнародване на съобщението за начало на подписката в Държавен вестник, а крайната дата е два дни преди крайната дата за прехвърляне на правата.

Крайната дата за записване на акциите от увеличението на капитала е първият работен ден, следващ изтичането на 40 дни от началната дата за записване на акции.

Публичното предлагане ще бъде обслужвано от ИП Авал ИН АД, а набирателната сметка ще бъде в ТБ Булбанк АД.

Право да участват в увеличението на капитала имат лицата, придобили акции най-късно 14 дни след датата на Общото събрание на акционерите или към 28.02.2005 г. Последната дата за сключване на сделки с акции на дружеството, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в Общото събрание на акционерите, е 27.01.2005 г.

До този момент днес са изтъргувани 520 акции на Синергон Холдинг на цени между 4,24 и 4,39 лв., докато вчера бяха разменени 1625 акции със средна цена от 4,24 лв.

Свързани компании:

Синергон Холдинг АД(SNRG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:42 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още