IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На 16 декември започва търговията с правата на Колос-1 АДСИЦ

Капиталът на Колос -1 АДСИЦ в момента е 500 хил. лв., разпределен в 500 акции с номинал 1 000 лв. и предстоящото увеличение е задължителното по закон увеличение на капитала с 30%.

12:21 | 08.12.04 г.
Автор - снимка
Създател
На 16 декември започва търговията с правата на Колос-1 АДСИЦ
От 16 декември до 4 януари е периодът за прехвърляне на права от увеличението на капитала на Колос - 1 АДСИЦ, съобщи БФБ-София. Издадени са общо 150 права, всяко даващо възможност за записването на 1 акция с номинална и емисионна стойност 1 000 лв.

Капиталът на Колос -1 АДСИЦ в момента е 500 хил. лв., разпределен в 500 акции с номинал 1 000 лв. и предстоящото увеличение е задължителното по закон увеличение на капитала с 30%. Основен акционер в Колос -1 АДСИЦ е Ви-Веста холдинг с дял от 74,4%.

Проспектът на дружеството все още не е публикуван в сайтовете на БФБ и Комисията за финансов надзор. От упълномощения посредник Авал ИН заявиха за Investor.bg, че ще разполагат с проспекта през следващата седмица.

Предметът на дейност на Колос - 1 АДСИЦ е набиране на средства чрез издаване на ценни книжа, покупка на недвижими имоти и вещни права върху недвижими имоти, извършване на строежи и подобрения с цел предоставянето им за управление, отдаване под наем, лизинг, аренда и продаването им.

Според правилника на БФБ-София правата на Колос - 1 АДСИЦ ще се предлагат на закрит смесен аукцион от 16 декември до изчерпването им.

Свързани компании:

Инвестмънт Пропъртис /Ин-Пропъртис/ АДСИЦ(INPR)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:26 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още