IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приключи подписката по облигационния заем на Доверие Обединен Холдинг

08:53 | 02.12.04 г.
Автор - снимка
Създател
Приключи подписката по облигационния заем на Доверие Обединен Холдинг
На 30 ноември е приключило плащането по облигационната емисия на Доверие Обединен Холдинг за 1,36 млн. евро, показва информация в уеб страницата на дружеството.

Годишният лихвен процент по емисията е 6,75%, като лихвата се изплаща всяко шестмесечие. Емисията е издадена за срок от 5 години, като от третата година започва да бъде погасявана и по 1/3 част от главницата.

“Купувачите са няколко търговски банки. Предстои регистрация на емисията в Централен депозитар, след което ще бъдат подадени необходимите документи за регистрацията в Комисията за финансов надзор. След като бъде регистрирана като публична, емисията облигации ще бъде листвана за вторична търговия на БФБ”, уточняват от Доверие Обединен Холдинг.

Набраните от облигационната емисия средства ще бъдат използвани за довършване на изграждащата се в кв. “Овча Купел” Многопрофилна Болница, собственост на Доверие Обединен Холдинг АД.

Свързани компании:

Доверие Обединен Холдинг АД(DUH)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:06 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.
Финанси виж още