IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

УС на Булгартабак определи приоритетни купувачи на две от дружествата си

14:05 | 25.11.04 г.
Автор - снимка
Създател
УС на Булгартабак определи приоритетни купувачи на две от дружествата си
Управителният съвет (УС) на Булгартабак Холдинг определи участниците, класирани на първо място в конкурса за „Тополовград-БТ” АД и „Първомай-БТ” АД. Това са „Тракия табак” и „Заара-Янчо Иванов”, съобщиха от холдинга.

След приключване на преговорите договорите за покупко-продажба на „Тополовград-БТ” АД и „Първомай-БТ” АД ще бъдат представени на Надзорния и Управителния съвет на „Булгартабак-Холдинг” АД за одобрение.

Управителният съвет отхвърли предложените оферти за „Смолян-БТ” АД и „Харманли-БТ” АД, и прекрати конкурса за продажба на тези дружества.

Одобрено бе предложението на консултанта за провеждане на търг с явно наддаване за продажба на притежаваните от „Булгартабак-Холдинг” АД акции в следните дружества: „Дулово-БТ” АД, „Дупница-БТ” АД, „Харманли-БТ” АД, „Исперих-БТ” АД, „Сандански-БТ” АД, „Смолян-БТ” АД и „Ямбол-БТ” АД. Поканата за участие в търга ще бъде публикувана утре, 26 ноември в два централни ежедневника.

Всяко заинтересовано лице трябва да внесе еднократен депозит от 20 000 лева преди да бъде допуснато до търга, уточняват от холдинга. Тръжните процедури ще бъдат проведени на 15 декември 2004 г.

Свързани компании:

Булгартабак - холдинг АД(BTH)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:30 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още