IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Кремиковци със сертификат за покриване изискванията на строителството

13:20 | 09.11.04 г.
Автор - снимка
Създател
Кремиковци със сертификат за покриване изискванията на строителството
Кремиковци АД получи сертификати съгласно Закона за техническите изисквания към продуктите и Наредбата за съществените изисквания и оценяване съответствието на строителните продукти, съобщиха от компанията. Те бяха връчени на изпълнителния директор Валентин Захариев от одитиращата организация "Научно-изследователски строителен институт" ЕООД (НИСИ) - София.

Процедурата е обхванала обследване на целия производствен процес, свързан със сертифицираните продукти. Документите се издават и в съответствие с нормативната база, пряко свързана с членството на страната в Европейския съюз, уточниха от Кремиковци.

След получаването им дружеството вече има право да поставя знака “СО” и да издава декларация за съответствие. При влизане на България в ЕС и провеждането на нов сертификационен одит Кремиковци ще може да поставя и знака “ЕС” - за продукт, отговарящ на европейските изисквания.

Сертификатите за съответствие са с тригодишен срок и се отнасят за основни продукти на Кремиковци АД, влагани в строителството.

Свързани компании:

Кремиковци АД /в несъстоятелност/(4KW)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:07 | 23.08.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още