IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

БТ Холдинг иска разяснения по офертата на Бритиш Американ Табако

18:09 | 03.11.04 г.
Автор - снимка
Създател
БТ Холдинг иска разяснения по офертата на Бритиш Американ Табако
Налага се изискване на разяснения по офертата на “Бритиш Американ Табако” за покупката на Пул 2, включващ 78.18% от акциите на “София БТ” АД и 78.22% от акциите на “Пловдив БТ” АД, се казва в уведомление от изпълнителните директори на “Булгартабак Холдинг” АД до БФБ-София.

До получаването на тези разяснения “Булгартабак Холдинг” АД няма да бъде в състояние да обяви чрез бюлетина на борсата съществени елементи от подадената оферта от “Бритиш Американ Табако”, се казва още в съобщението.

След получаването на това уведомление ръководството на БФБ-София е взело решение за удължаване на спирането на търговията с акции на Булгартабак холдинг, София БТ и Пловдив БТ за срок от 7 работни дни, считано от 4-ти ноември, тоест до края на идната седмица.

Веднага след изтичането на крайния срок за подаването на офертите на 29 октомври 2004 г. изпълнителният директор на „Булгартабак холдинг” Илия Калоферов, заяви, че очакванията са офертата да бъде разгледана от Надзорния съвет на холдинга до края на тази седмица.

Свързани компании:

София-БТ АД(3JU)

Булгартабак - холдинг АД(BTH)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:48 | 07.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още