IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На 11 октомври започва IPO на “Интерлоджик Имоти”

15:30 | 07.10.04 г.
Автор - снимка
Създател
На 11 октомври започва IPO на “Интерлоджик Имоти”
От 11 до 14 октовмри ще се проведе първичното публично предлагане (IPO) на “Интерлоджик-Имоти” АД, като при минимална емисионна стойност 40 лв. на акция ще бъдат предложени 20 000 акции. Номиналната стойност на акция е 10 лв., а в момента капиталът на дружеството е 5 000 акции, съобщиха от БФБ.

Предлагането ще се извърши по метода на закрития смесен ауцион, като поръчки ще се въвеждат в търговската система на БФБ-София между 9:30 и 11 ч.

Посредник по предлагането е ИП ФК Карол АД.

„Интерлоджик Имоти” АД е част от международната икономическа група „Интерлоджик”, създадена от Георгиос Стерянопулос. Групата „Интерлоджик” включва дружества в Гърция, Кипър и България, като извършва дейност предимно в областта на финансовите услуги, но също така и в бизнеса за софтуерните продукти, наем и лизинг на движими и недвижими имоти, охранителни системи и услуги.

Георгиос Стерянопулос е мажоритарен акционер в компаниите от групата, включително в „Интерлоджик Имоти” АД.

„Интерлоджик Имоти” АД е новоучредено дружество, на което тепърва предстои да започне осъществяване на дейност. До момента нито то, нито членовете на неговия Съвет на директорите или дружества от неговата група са оперирали на българския пазар на недвижими имоти, не са се занимавали със строителна дейност и обзавеждане, не притежават конкретен опит и познания в тези области и не са познати на участниците в този сектор, пише в проспекта на дружеството.

Свързани компании:

Интерлоджик-Имоти АД(INTR)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:55 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още