IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Investor.BG и Hewlett Packard започват съвместни интернет конкурси

11:57 | 15.06.04 г.
Автор - снимка
Създател
Investor.BG и Hewlett Packard започват съвместни интернет конкурси
Investor.BG и Hewlett Packard започват съвместна инициатива за организирането на проекти, които имат за цел да популяризират Интернет като средство на комуникация.

Съвместните инициативи целят създаването на полезни навици за ефективно търсене на информация онлайн, обучение, поощряване на Интернет търговията и развитието на бизнеса в информационна среда.

В тази връзка компаниите ще организират съвместно редица конкурси, ориентирани към различни възрастови и професионални групи, като всеки един конкурс ще има разнообразен и атрактивен награден фонд, осигурен от Hewlett Packard.

Първият конкурс, който вече започна – „Спечелете с Коментари” е за външен принос към развитието на сайтовете на Investor.BG Group (IBG) – www.investor.bg, www.tialoto.com и www.start.bg.

Едно от основните полета за завоюване на наградния фонд, осигурен от Hewlett Packard, ще бъде рубриката „Коментари” в Investor.bg , където ще бъде определен участникът, допринасящ най-много с мненията и анализите си за високото качество на дискусиите, като в същото време съблюдава правилата за коректно отношение към останалите участници във форума.

Вторият конкурс – „До 18” стартира в края на септември в няколко големи столични училища. В инициативата ще могат да се включат учащи предимно от горните класове. Конкурсът е за изготвяне на сайт, представляващ сборник от линкове по дадена тема.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:16 | 20.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още