IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Платиха 1,17 млн. лв. за Националния център за дизайн и реклама

14:46 | 24.03.04 г.
Автор - снимка
Създател
Платиха 1,17 млн. лв. за Националния център за дизайн и реклама
Надзорният съвет на Агенция за приватизация одобри двустранно парафирания проект на договор за продажба на 100% от капитала на "Национален център за дизайн и реклама" ЕООД, София с “Феста холдинг” АД, Поморие, съобщиха от агенцията.

Цената по договора е 1 170 000 лева и се заплаща чрез банков превод по сметка на АП по следния начин – 50% - в деня на подписване на договора, 50% - в срок до 15 дни.

За срок от 3 години, новият собственик се задължава да не намалява дяловото си участие в капитала на дружеството под 75%, освен с предварителното писмено съгласие на Агенцията за следприватизационен контрол; да не прехвърля правото на собственост върху дяловете, освен с предварителното писмено съгласие на Агенцията за следприватизационен контрол; да не предприема действия за ликвидация на дружеството, освен с предварителното писмено съгласие на Агенцията за следприватизационен контрол.

Предметът на дейност на дружеството е изработване на уеб - страници на дизайнери и дизайнерски фирми и популяризирането им чрез Интернет на световния пазар, отдаване на имущество под наем.

Предметът на дейност на новия собственик е транспортна дейност, търговско представителство и посредничество; туристически, хотелиерски и ресторантьорски услуги.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:10 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още