IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как туризмът може да се противопостави на тероризма?

Очаквайте видеолекцията на Вероника Денизова по актуалната тема в разгара на туристическия сезон

11:59 | 02.08.16 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Вероника Денизова. <em>Снимка: Bloomberg TV Bulgaria</em></p>

Вероника Денизова. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Как влияе тероризмът върху туристическите пътувания и нагласите на туристите? Как се отразяват атентатите върху резултатите на компаниите от сферата - туроператори, авиокомпании, хотелски вериги? Може ли туризмът да се противопостави на тероризма?

На тези отговори ще отговори водещата на предаването В развитиепо Bloomberg TV Bulgaria Вероника Денизова в следващата тема от летния отлайн курс по повод 15 години Investor.bg.

Нейната видеолекция „Туризъм срещу тероризъм“ ще бъде полезна за всички, които искат да се развиват в сферата на сектора, който терористичните атаки от последните месеци поставиха в нов контекст. Всеки може да изпрати въпроси на 15godini@investor.bg до 5 август.

Вероника Денизова работи като журналист още от 16-годишна, първоначално в регионални електронни медии. Развива интерес към икономиката и бизнеса през студентските години, а журналистически опит в тази сфера трупа най-вече в Bulgaria ON AIR, преди телевизията да се насочи към политематичен профил.

Вероника има подчертан интерес към сектора туризъм. Тя е магистър по международен туризъм от УНСС, като преди това взима и бакалавърска степен по Икономика на туризма. Докторант е в катедра "Икономика на туризма" на университета, където води упражнения на студентите от трети и четвърти курс. Дисертацията ѝ е на тема "Формиране на лоялност към туристическата дестинация", в която въпросът за влиянието на тероризма върху туризма заема ключово място. В Bloomberg TV Bulgaria Вероника Денизова е една от водещите на предаването „В развитие“ от старта на бизнес телевизията през октомври 2015 г.

В предишната видеолекция водещата наБизнес стартЙоанна Николова коментира бъдещето на медийната индустрия между социалните мрежи и традиционната журналистика. Лекцията ѝ гледайте тук >>

 

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:35 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 1 rate down comment 0
ing5rov
преди 7 години
Язък за девойчето...ако реши да докаже теориите си на практика , няма да ви обяснявам от какви работи ше и пати главата...и не само главата
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още