IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За поредна година SoftUni провежда своята програма по дизайн SoftUni Creative

Тя стартира на 9 септември 2019 г., като продължителността и е 12 месеца

12:21 | 26.06.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;SoftUni</em></p>

Снимка: SoftUni

Всеки потребител е жаден за визуални усещания – нещата, които привличат вниманието ни естетически, са именно онези, на които най-често се спираме в ежедневието си. Една добре подготвена и позиционирана реклама притежава красив дизайн с кратко и ясно послание, което не отнема прекалено много време да се асимилира и запомни. Бизнесът е наясно с това и все по-често полага усилия в посока дигитализация на дейността си и предоставянето на максимално най-добре изразени идеи под формата на привлекателни реклами.

Повишаващото се търсене на кадри в областта на дизайна налага значителни промени на пазара и множество хора вече избират да поемат именно в тази кариерна посока. Именно това е и основната причина цялостната програма SoftUni Creative да се откроява с големия си успех си за поредна година. Тя предлага всеобхватно обучение по дизайн, криейтив и визуализация. Важно е да споменем, че SoftUni бяха отличени като първите официални партньори на Adobe за България, благодарение на което програмата им осигурява високо качествено образование, покриващо множество модули с най-популярните програми за работа, насочено в посока развитието на млади таланти със стойностно практическо обучение.

Програмата стартира на 9 септември 2019 г., като продължителността и е 12 месеца. Обучението се състои от 5 основни модула, които включват 10 специално селектирани курса, като стартира с безплатния Design Fundamentals. След успешно преминат приемен изпит следват и курсовете Graphic Design with Photoshop, Illustrator & InDesign; UX, UI & Web Design, Video Processing with Premiere Pro, Motion Design with After Effects, Visualization with 3ds Max, Game Modeling with Maya. Всеки курс, преминат с оценка минимум 5.00, ще донесе на студентите официален, държавно признат сертификат, а тези от тях, които завършат всички модули от програма с общо 70 кредита, получават цялостна диплома за криейтив специалист.

Всички желаещи могат да кандидатстват за SoftUni Creative най-късно до 2 септември. Занятията се провеждат всеки понеделник и сряда от 19:00 до 22:00 ч., като имате възможността да се обучавате присъствено или онлайн.

Лекторският екип се състои от доказали се имена в сферата на дизайна – Маргарит Ралев, Петя Савова, Светлана Цонева, Антон Петров, Стефан Иванов, Добриян Добрев, Васил Даскалов, Веселина Дашинова, Николай Михайлов, Титко Титков.

Не пропускайте да разгледате пълната информация за програмата и условията за записване ТУК. Дайте шанс на въображението си да излезе на повърхността и да оживее, а наред с това да ви донесе и множество професионални успехи!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:13 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още