IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пьотр Качински - човекът, който обучава чиновниците за председателството на ЕС

България ще бъде ротационен председател на общността в първите шест месеца на 2018 година

12:54 | 10.05.17 г.
<p>
	Пьотр Качински. Кадър: <em>Телевизия Bulgaria on Air</em></p>

Пьотр Качински. Кадър: Телевизия Bulgaria on Air

В началото на 2018 година България ще поеме председателството на Европейския съюз (ЕС). В момента тече усилен ремонт на залите, в които ще се състоят заседанията на европейските чиновници.

Полякът Пьотр Качински е в България и неговата задача е да обучи администрацията как да се справи с това предизвикателство, разказва телевизия Bulgaria on Air. Неговата цел е да покаже на чиновниците как да общуват с различните партии и европейските институции, как да изпълнят всички процедури по време на председателството ни на общността.

За Качински да бъде ротационен председател на ЕС ще донесе позитиви на България. Той открива и положителни промени в страната ни през последните години - в столицата има пешеходни зони, метро, а хората се усмихват повече.

Покриват ли българските чиновници изискванията на експерта за успешното представяне на страната ни можете да видите във видеото:

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:06 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Bulgaria On Air виж още

Коментари

Финанси виж още