IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Българската бизнес среда показа адаптивност

Пазарът ни все още има какво да предложи на българите по света, смята Ангел Игнатов, председател на Български кариерен форум

18:45 | 20.04.20 г. 1
Българската бизнес среда показа адаптивност

Българският пазар все още има какво да предложи на българите по света, а българската бизнес среда показа адаптивност в настоящата ситуация. Това мнение изказа Ангел Игнатов, председател на Български кариерен форум, в предаването "В развитие" на Bloomberg TV Bulgaria.

"Бизнес средата в България много бързо успя да се мобилизира и да превърне всичко онлайн. В момента всичко може да става много по-бързо в удобството на домашните условия". 

Според него

"Българският работодател трябва да продължава да присъства активно на пазара на труда, да предлага интересни възможности и ясен път за кариерно развитие. Това е важно за хората, които идват от Западна Европа".

2020 г. ще бъде доста предизвикателна за Български кариерен форум. Създалата се обстановка очевидно ще трябва да ни откаже за момента от офлайн събития на място в европейските държави. "Това в никакъв случай няма да означава прекратяването на нашата дейност. Обсъждаме различни варианти как да продължим да свързваме българите по света с пазара на труда в България". 

Игнатов коментира, че ерата на технологиите предлага най-разнообразни възможности за алтернативни събития онлайн.

Вижте целия разговор във видеото.

Всички гости на предаването "В развитие" гледайте тук.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:27 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Bloomberg TV виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 0
ing5rov
преди 4 години
за "бизнеса" или хубаво , или нищо ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още