"В пространството ще бъдат комбинирани добрите заведения в София", посочи Христов, а Тодоров разказа, че местата за продажба на храна ще са 13. "Ще се опитаме плащанията в целия комплекс да са безкешови", допълни той.
Според Христов целта на проекта е да минимизират необходимостта да се плаща в брой. Във всеки един обект ще има терминал, в който всеки един посетител ще може лесно да си избере продукт от менюто на заведението и ще може да си плати с карта.
По думите на Тодоров идеята е да се привлекат повече хората с качествена храна и различни преживявания. Той уточни, че изненадите ще са свързани с различни събития.
Христов напомни, че на много места в Западна Европа има подобни паркове, защото идеята е иновативна, но е и утвърден бизнес модел, който съществува на много места по света.
Вижте целия разговор във видео материала на Bloomberg TV Bulgaria.