IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво ново да очакваме от Apple и Samsung?

Погледите на технологичните фенове са насочени към представянето на новите продукти на двата гиганта

15:22 | 04.09.13 г. 2
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Какво ново да очакваме от Apple и Samsung?

Изправени сме пред седмици, които ще бъдат наситени с множество интересни новини от технологичния сектор. Погледите несъмнено са приковани в гигантите в бранша Apple и Samsung, които ще представят новите си дългоочаквани технологични джаджи – iPhone 5C и Galaxy Gear Smart Watch.

Въпреки че "умният" часовник на южнокорейската компания несъмнено е интересен и иновативен продукт, основният фокус на всички любители на модерните технологии е насочен към новия флагман на Apple. Компанията реши да внесе разнообразие в продуктовата си гама чрез въвеждането на цветова вариативност. Освен това новият iPhone най-вероятно ще притежава и пластмасово покритие.

Очакванията при Samsung пък са за завръщане към семплостта и поставяне на фокус върху качествата на самия продукт, а не толкова върху обкръжаващия го блясък.

Ще бъдат ли успешни новите продукти на водещите играчи на пазара на смартфони? Доколко стратегиите им ще дадат резултат в дългосрочен план? Разбeрете повече за развитието на технологичния сектор в коментара на Bloomberg!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:47 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Bloomberg TV виж още

Коментари

2
rate up comment 2 rate down comment 0
gorg
преди 10 години
верно, пич. може да те откаже от всичко.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 4 rate down comment 1
jujo_si
преди 10 години
Това е най-некадърно написаната статия която съм виждал в този сайт. Определено човека който я е писал няма и представа за какво става дума!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още