IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Amazon представи новата колонка Echo Spot

Компанията залага на по-ниска цена и по-добър звук

22:10 | 09.07.24 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: Amazon
Снимка: Amazon

Amazon представи нова колонка часовник Echo Spot, която струва 79 долара и е с обновен дизайн и подобрено качество на звука, пише CNBC.

Компанията е добавила дисплей на устройството, на който потребителите могат да проверяват часа, времето навън или коя песен звучи в момента. Освен това Amazon е поставила по-добър говорител в предната част. По думите на компанията сега вокалите се чуват по-добре, а басът е по-дълбок.

Това е първата актуализация на устройството, откакто Amazon представи Echo Spot през 2017 г. Предходната версия, която струваше 129 долара, също беше във формата на полукръг, но ицяло се покриваше от екран и имаше камера.

Amazon твърди, че членовете на нейната абонаментна програма Prime, струваща 139 долара годишно, могат да купят новата колонка за 44,99 долара до 17 юли, когато ще се проведе мегаразпродажбата Prime Day.

Amazon обновява Echo Sport в момент, в който се очакват промени и в гласовия асистент Alexa, ползван в умните ѝ говорители, писа по-рано CNBC. Компанията обичайно обявява по няколко новини около своите линии Echo и Alexa по време на есенното си събитие, което се провежда през септември.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:49 | 09.07.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още