IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Подобрете ежедневието си с часовника Redmi Watch 3 и слушалките Redmi Buds 4 Lite

Продуктите на Xiaomi можете да откриете в партньорската мрежа на бранда, както и на страницата на оторизирания официален магазин на Xiaomi www.mi-bulgaria.com

10:27 | 30.08.23 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: Xiaomi
Снимка: Xiaomi

Технологичният гигант Xiaomi представя на потребителите в България най-новите практични аксесоари от портфолиото си, а именно смарт часовника Redmi Watch 3 и безжичните слушалки Redmi Buds 4 Lite.

С богатия избор от ярки цветове, които привличат вниманието и трудно оставят притежателите си незабелязани, двата продукта носят духа на Redmi серията, насочена предимно към по-младата аудитория.

Стилният смарт часовник Redmi Watch 3 идва с по-голям 1,75-инчов AMOLED дисплей, който постига впечатляващата пикова яркост от 600 нита. По този начин предоставя на потребителите си не само повече зрително пространство за любимите им приложения, но и възможност безпроблемно да боравят с часовника дори при много силна слънчева светлина.

Дизайнът му е минималистично-изчистен, с плосък страничен корпус и един бутон, което го прави истинско модно бижу с тегло от едва 37 грама. Смарт часовникът се предлага в два цвята - черен и слонова кост, както и много повече цветови комбинации на каишката.

Иновативната система на закопчаване позволява запаметяване на позицията – след като изберете размер на каишката при първо носене, технологията запомня предпочитанията ви и така ще ви улесни в бъдеще.

Redmi Watch 3 разполага и с функцията Always on Display, както и с над 200 различни дизайна на екрана, от които може да избирате според нуждите и настроението си.  Новото устройство предоставя впечатляващите до 12 дни живот на батерията* с едно зареждане, дори с непрекъснато включени сензори за мониторинг на кислорода в кръвта, 24-часово следене на сърдечен ритъм, мониторинг на съня, стреса и настроението ви.

През това време може да провеждате разговори, да плувате с налягане до 5 ATM, да се възползвате от функционалностите на независимото сателитно позициониране или да използвате интегрирания в часовника личен асистент.

Снимка: Xiaomi Снимка: Xiaomi

С този часовник получавате и над 120 различни режима на тренировка, които може да работят самостоятелно, без непременно да носите смартфон със себе си. Вградените професионални спортни алгоритми следят прецизно сърдечната честота, консумацията на калории и продължителността на тренировката, за да предоставят повече данни и направят тренировката ви още по-ефективна.

Не на последно място, Redmi Watch 3 се превръща в личен треньор по бягане, който обаче е винаги на китката ви. Имате възможност да избирате от 10 вградени курса по бягане с различна интензивност, отговарящи на вашето физическо състояние и спортен опит.

Снимка: Xiaomi Снимка: Xiaomi

За да затворите напълно вашата преносима, технологична екосистема, си струва да обърнете внимание и на иновативните слушалки Redmi Buds 4 Lite. В основата им е 12-милиметровият Dynamic Driver, чрез който слушалките постигат впечатляващо представяне, по-дълбок бас и по-чисти високи тонове.

Снимка: Xiaomi Снимка: Xiaomi

Слушалките, заедно с кутията, могат да ви осигурят до 18,5 часа живот на батерията с едно зареждане. В допълнение предлагат Google Fast Pair функционалност в комбинация със супер бърз Bluetooth 5.2 – само отваряте кутийката и те вече са свързани с телефона ви.

Redmi Buds 4 Lite разполагат с IP54 устойчивост на вода и прах, както и технология за контрол чрез докосвания. А дизайнът е максимално изчистен и модернистичен, за да постигне не само универсалност, но и олекотяване на единична слушалка до 3,92 грама. Слушалките Redmi Buds 4 Lite се предлагат в три цвята с много стил – черен, бял и оранжев.

Снимка: Xiaomi Снимка: Xiaomi

Тези и други Xiaomi продукти можете да откриете в партньорската мрежа на бранда, както и на страницата на оторизирания официален магазин на Xiaomi www.mi-bulgaria.com.

*Всички данни за тестване на живота на батерията са получени от лабораторията на Xiaomi. Животът на батерията по време на действителна употреба зависи от различни фактори като настройка, работа, навици на използване, среда и може да се различава от лабораторните резултати.

Последна актуализация: 10:27 | 30.08.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още
Финанси виж още