IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Производството на iPhone 7C може да започне през февруари

Смартфонът ще предложи три цветови варианта на клиентите и може да струва около 400-500 долара

14:00 | 05.01.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Производството на iPhone 7C може да започне през февруари

Производството на 4-инчовия iPhone 7C ще започне през следващия месец, твърди PhoneArena. 

Според предишни слухове премиерата на дългоочакваното устройство ще се състои през март заедно с тази на следващото поколение умен часовник Apple Watch. 

Освен това се твърди още, че iPhone 7C ще предложи три цветови варианта на клиентите и ще разполага с 1642 mAh батерия, а цената му ще е около 400-500 долара.

iPhone 7C няма да прилича на 5C, който имаше пластмасов корпус. Този път Apple ще заложи на същите топ спецификации, които имат iPhone 6S, но в по-малък, 4-инчов размер.

Mеждувременно през последните седмици редица анализатори прогнозираха, че продажбите на най-успешния продукт на технологичната компания ще спаднат през 2016 г. Това се дължи отчасти на проблеми с веригите за доставки и на по-слабото търсене, особено на по-наситените вече развити пазари. Растежът на Apple все повече зависи от търсенето на iPhone, а това се случва на фона на свиването на продажбите на таблетите iPad и навлизането на умния часовник Apple Watch.

През октомври Apple прогнозира, че очаква да отбележи нови рекорди по празниците, като приходите ѝ ще нараснат благодарение на търсенето на най-новите модели iPhone и от продажбите в Китай.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:17 | 13.09.22 г.
Най-четени новини
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още