IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Онлайн магазините с нови възможности благодарение на софтуерната платформа NEXT BASKET

Предстои стартирането на иновативния 360-градусов бизнес модел през юли 2023 г.

15:10 | 12.05.23 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: unsplash.com
Снимка: unsplash.com

С разрастването на е-бизнеса и увеличаването на конкуренцията новите технологични решения стават все по-важни. NEXT BASKET, иновативната софтуерна платформа, разработена от доказани експерти, предлага цялостно решение за създаване и управление на онлайн магазини. Тя включва множество услуги и функционалности, които ще променят света на електронната търговия, а стартът се предвижда съвсем скоро – през юли 2023 г.

NEXT BASKET е създадена, за да отговори на нуждата от по-голяма ефективност и намаляване на разходите при управлението на онлайн магазини. Също така платформата дава възможност на партньорите да разширят своята дейност не само в България, но и в още 28 държави в Европа.

Предимствата на NEXT BASKET включват:

  • 340+ интегрирани функционалности за улесняване на управлението на онлайн магазина
  • 90+ готови интеграции с разнообразни софтуерни продукти и услуги
  • 125+ платени и безплатни услуги
  • Собствени складове (планирани за октомври 2023 г.)
  • Интегрирана ERP система
  • Фулфилмънт складов софтуер и иновативният модел: Бизнес без служители.

NEXT BASKET може да създаде Вашия електронен магазин в рамките на 72 часа, предлага 24/7 техническа поддръжка и директна връзка с персонален консултант. Това позволява на партньорите на компанията да се съсредоточат изцяло върху своя бизнес и цели, докато NEXT BASKET се грижи за всичко останало.

Не е за пренебрегване и фактът, че платформата осигурява пълна сигурност и защита от хакерски атаки, както и 24/7 Help Point поддръжка, което гарантира на партньорите, че разполагат с всички необходими ресурси, за да управляват е-бизнеса си без риск.

Компанията дава възможност за безплатен 3-месечен пробен период, в който потенциалните клиенти могат да тестват услугите и да оценят качеството на платформата. Така те могат да преценят дали това е най-подходящото решение за техния бизнес, преди да се ангажират с дългосрочно партньорство.

Със своите функционалности и над 125 услуги това иновативно 360-градусово решение многократно надвишава очакванията за стандартна търговска платформа. Партньорите имат възможност да използват инструменти и услуги, които ще им помогнат да се утвърдят като лидери в своята индустрия, както на локално, така и на глобално ниво.

За повече информация относно NEXT BASKET и начините, по които компанията може да Ви помогне да създадете и управлявате успешен онлайн бизнес, посетете: www.nextbasket.com.

NEXT BASKET – Успехът е  добра идея.

NEXT BASKET е иновативен 360-градусов бизнес модел за управление на електронни магазини. Неговата екосистема включва 5 в 1 решения в помощ на e-търговците, като софтуерна платформа от ново поколение, интегрирана ERP система, фулфилмънт складов софтуер, собствени складови пространства и 125 платени и безплатни услуги за дигитален маркетинг и онлайн бизнес. Българският стартъп е основан през 2022 г. и към момента има над 60 служители.

Официалният старт на продажбите се очаква през юли 2023 г.

Последна актуализация: 15:10 | 12.05.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Софтуер виж още
Финанси виж още