IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

NEXT BASKET премина първия си тест за издръжливост и производителност

Платформата за онлайн магазини демонстрира отлични резултати при 50 хил. потребителски сесии и 5000 чек-аут стъпки едновременно

12:00 | 08.03.23 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: NEXT BASKET
Снимка: NEXT BASKET

С днешна дата надеждната и мащабируема платформа за електронна търговия е в основата на онлайн бизнеса. С нарастващата конкуренция в сектора онлайн търговците на дребно непрекъснато търсят начини да подобрят своето онлайн присъствие, за да привлекат повече трафик, да увеличат продажбите и да повишат удовлетвореността на клиентите.

Критичен аспект за постигането на тези цели е способността на платформата да се справя с големите натоварвания на трафика и сложните процеси по обслужване на множество потребителски сесии.

Добрата новина е, че Европа вече има своето решение за сигурен и стабилен онлайн бизнес - а това вече е потвърдено и от реални тестове.

През изминалите дни платформата за електронна търговия NEXT BASKET успешно преминава тест за надеждност с 50 хил. едновременни потребителски сесии и 5000 стъпки за завършване на поръчка.

В основата на този успех стоят две основни предимства - софтуерната архитектура и вграденият код за грешки в платформата. Ето и как работят те.

Микросървисно решение за скорост и надеждност

NEXT BASKET използва архитектура на микро услугите, за да постигне резултати спрямо най-добрите световни практики в електронната търговия.

Микросървисите са архитектурен тип в софтуерната разработка, който структурира приложението като сбор от малки, независими услуги, всяка от които има специфична функция. Този подход осигурява няколко предимства пред монолитната архитектура, включително мащабируемост, гъвкавост и устойчивост на грешки.

В случая на NEXT BASKET микроуслугите позволяват лесно мащабиране на платформата при увеличаване на натоварването на трафика. Платформата е проектирана да се справя с големи обеми трафик, без да прави компромис с производителността или функционалността.

Освен това микроуслугите позволяват на платформата да бъде гъвкава и модулна, което улеснява добавянето на нови интеграции или премахването на съществуващи, без това да се отрази на други части на системата. Тази архитектура гарантира, че платформата остава стабилна и надеждна, дори при голямо натоварване.

Автоматичен тест за мониторинг и отстраняване на грешки

Друг ключов аспект от успеха на NEXT BASKET е нейният софтуер за автоматизирано наблюдение на грешките. Този софтуер непрекъснато следи платформата за грешки, бъгове и други проблеми, които могат да повлияят на производителността.

Софтуерът автоматично открива проблеми и генерира отчети в реално време, което позволява на разработчиците бързо да идентифицират и разрешават бъгове, преди те да са ескалирали. Този подход гарантира, че платформата е винаги в готовност за работа, като осигурява безпроблемно потребителско изживяване за клиентите.

В резултат на това NEXT BASKET демонстрира платформа за електронна търговия, която може да се справи с големи натоварвания на трафика и сложни процеси на поръчка за хиляди потребители едновременно.

По този начин фирмите за електронна търговия могат да разчитат на стабилно решение, с което да увеличат трафика, продажбите и лоялността на клиентите - при това без специализирани технически познания и предишен опит.

Последна актуализация: 15:03 | 08.03.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Софтуер виж още
Финанси виж още