IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Как да се справим с предизвикателствата пред бизнеса

Management Conference 2013 ще обърне специално внимание на софтуерите като услуга

09:11 | 15.05.13 г.
Автор - снимка
Създател
Как да се справим с предизвикателствата пред бизнеса

Нека си го признаем - технологиите и новите комуникации преобразиха света на бизнеса и днес е все по-трудно да бъдем в крак с последните тенденции. Сега обаче Management Conference 2013 предоставя възможност и на българските мениджъри да се запознаят с новите технологични възможности и как да ги превърнат в свое конкурентно предимство.

Management Conference 2013 ще се проведе на 22 май в София, а лектори ще бъдат мениджъри на едни от най-големите и популярни компании в областта на комуникациите и новите технологии като:

- Крис Чънг, Генерален Директор на Samsung

- Радослав Николов, Вицепрезидент на SAP Labs

- Горан Ангелов, Управител на IBS Bulgaria

- Парис Чилдрес, Изпълнителен директор на Hop Online

Management Conference 2013 ще обърне специално внимание на софтуерите като услуга (SaaS - Software as a Service), както и на работата в "облака" (Cloud), които промениха из основи ежедневието на всяка фирма. Те спестяват часове усилен труд и оптимизират процесите и работата на цели екипи.

Повече за Management Conference 2013, както и пълен списък на лекторите и техните теми, можете да намерите: http://mconference.bg/2013

Организатор на събитието е фирма Web and Events, а Investor.bg е медиен партньор.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:57 | 20.08.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Софтуер виж още

Коментари

Финанси виж още