IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Международният съюз по далекосъобщения дава шанс на млади предприемачи

Организацията търси най-обещаващите технологични компании с идеи за това как да се насърчи предприемачеството

13:50 | 17.03.15 г.
Международният съюз по далекосъобщения дава шанс на млади предприемачи

Иновативни предприемачи на възраст до 30 години могат да участват в инициативата на Международния съюз за далекосъобщения за финансиране и менторство - ITU Telecom World Young Innovators Competition, съобщиха от Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

Световната организация ще предостави средства за развитие на проектите и наставничество. Избраните предприемачи от всички страни ще работят съвместно в мрежа. Тяхната дейност ще бъде представена на форума ITU Telecom World 2015 в Будапеща.

ITU е водеща агенция на ООН за информационни и комуникационни технологии. Организацията търси най-обещаващите технологични компании с идеи за това как да се насърчи предприемачеството, с фокус върху технологиите в местните общности по света. Това може да стане чрез стартиращи компании, предоставящи достъп до ресурси и образование; инкубатори; стартиращи капитали.

Кандидатите могат да представят предложенията си на интернет страницата https://ideas.itu.int в срок до 7 май 2015. Въпроси може да бъдат задавани на young.innovators@itu.int. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:14 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.
Финанси виж още