IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Vivacom с нов, уникален за България продукт

HYBRID съчетава най-доброто от предплатените и абонаменти услуги

10:02 | 15.11.13 г. 2
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Vivacom с нов, уникален за България продукт

Третият български мобилен оператор Vivacom пуска нов продукт без аналог на пазара в страната. HYBRID e абонаментен план, който за пръв път предлага на потребителите гъвкавостта за контрол на разходите на предплатените пакети, съчетана с атрактивните условия на абонаментната услуга.

Срещу 10 лв. на месец те получават 600 минути и 600 SMS към Vivacom, още 30 минути към всички останали мрежи и неограничен интернет със 150 MB на максимална скорост. Планът ограничава изходящите повиквания след изчерпването на включените в месечната такса услуги, а клиентът може да заплати допълнително желана от него сума на принципа на предплатените карти и така да има пълен контрол над разходите си.

Ключово предимство на HYBRID e фактът, че след изчерпването на включените услуги или при желание да използва други извън включените в пакета, клиентът може за презареди баланс по сметката си, като за целта използва всички стандартни начини за презареждане на предплатена карта. Това дава възможност за гъвкаво управление на разходите, тъй като няма да му позволи да натрупа допълнителна сметка над своята месечна такса, а наличието на месечен абонамент ще му осигури освен много включени услуги и преференциални цени при избор на нов телефон.

Новата хибридна тарифа е специално създадена за млади хора между 14 и 25 години, които искат да комуникират с всички и навсякъде, без да се притесняват от големи сметки.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:41 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 1 rate down comment 0
Lucifer
преди 10 години
http://***.bob.bg/bob-tariffs/index.php
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 18 rate down comment 1
Lucifer
преди 10 години
И какво му е толкова уникалното на прехваления хибрид??...Пак ще си предплащаме за да ни дават "безплатни" минути, пак ще ни казват с кого да говорим и с кого не, пак не важи за номера с добавена стойност или пък ако не сме достатъчно млади...а бе хора, в 21 век сме, най-елементарната услуга телефон е направо лукс. Що за извратени понятия въвеждате"безплатни"но предплатени минути? Щом си плащам искам да говоря без ограничения даже и с враговете си макар да не са от моя оператор или група. Не искам никакви срочни и заробващи договори. Писнало ми е от всички изнудвачи, за това сега съм с БОБ, защото нямат срочен договор, нямат такси, нямат ваучери и плащаш само ако говориш. Може и да не са най-доброто, но със сигурност са най-малкото зло в момента.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още