IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов директор поема корпоративните комуникации на Vivacom

Веселка Вуткова има богат опит като корпоративен мениджър комуникации

13:50 | 25.09.13 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	Веселка Вуткова. <em>Снимка:&nbsp;Vivacom</em></p>

Веселка Вуткова. Снимка: Vivacom

Веселка Вуткова е новият директор корпоративни комуникации във Vivacom, съобщиха от телекома.

Вуткова постъпва на работа в компанията от позицията си на регионален бизнес мениджър за Централна и Източна Европа, Близкия Изток и Африка в Sony Mobile Communications, Германия, където е отговаряла за управлението и изпълнението на международните комуникационни кампании на японския гигант. 

Веселка Вуткова започва кариерата си в посолството на Швеция в България, където поддържа връзките с държавните институции в подкрепа на встъпването на шведски компании на българския пазар.

В продължение на години е мениджър комуникации в "Ериксон Телекъмюникейшънс България" ЕООД, а по-късно и регионален  маркетинг мениджър за Балканите в "Сони Ериксон България". 

В последните седмици станахме свидетели и на други промени в мениджмънта на телеком компаниите в страната. Така например от 1-и октомври 2013 г. бившият главен изпълнителен директор на Globul Танасис Кацирубас ще бъде новият топ мениджър на мобилния оператор Mobiltel, като ще заема поста на главен изпълнителен и на главен маркетингов директор в компанията.  Същевременно след почти седем години на поста си настоящият главен изпълнителен директор на телекома Андреас Майерхофер взе решение да не продължава своя договор и ще се върне в Австрия. Тъй като Кацирубас ще бъде отговорен и за цялостната маркетинг политика на компанията, Мартин Липауц, понастоящем главен маркетинг директор на Mobiltel, напуска Telekom Austria Group по свое желание.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:46 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още