IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

WhatsApp достигна рекордните 64 млрд. съобщения за ден

Следващата стъпка в развитието на платформата е да добави възможност за гласова комуникация

11:24 | 03.04.14 г.
Автор - снимка
Създател
WhatsApp достигна рекордните 64 млрд. съобщения за ден

Независимо от опасенията, че много потребители ще бойкотират услугите на  WhatsApp, след като компанията бе придобита от най-голямата в света социална мрежа Facebook, приложението изглежда преживява истински бум. 

Популярната платформа за текстови съобщения WhatsApp обяви в свой постинг в Twitter рекордното постижение от 20 млрд. изпратени и 44 млрд. получени съобщения в рамките на 24 часа, пише CNet.

Разликата в броя на изпратените и получените съобщения се дължи на факта, че много от тях са били адресирани до цяла група от получатели. Рекордните стойности мове би показват на скептиците защо Facebook инвестира 19 млрд. долара в услугата, пише още изданието.

Новият рекорд на WhatsApp надминава дори резултатите от новогодишната нощ, когато по традиция хората изпращат пожелания на семейството и приятелите си. При посрещането на 2014 г. потребителите на услугата са изпратили 18 млрд. съобщения.

И също в сряда, в деня, в който WhatsApp се похвали с рекорда, услугата се срина за пореден път. В продължение на целия ден в Twitter зачестяваха съобщенията, че WhatsApp не фунционира правилно. Услугата е давала проблеми при изпращането и получаването на съобщения в редица страни.  На какво се дължат проблемите засега о

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:37 | 13.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още