IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Предстои юбилейно издание на курса по Facebook маркетинг на Beyond Academy

Задълбоченият курс по Facebook за бизнес ще се проведе за десети път тази есен

17:14 | 27.09.17 г.
Автор - снимка
Създател
Предстои юбилейно издание на курса по Facebook маркетинг на Beyond Academy

24-чaсовият курс по Facebook маркетинг на Beyond Academy е едно от най-популярните и посещавани събития за онлайн маркетинг в България, което ще се състои за десети път тази есен - от 3 октомври до 16 ноември в СТЦ Интерпред.

В рамките на 7 седмици и 24 лекционни часа участниците в обучението ще могат да надградят познанията си и да придобият ясна представа за най-важните маркетингови инструменти на Facebook, тенденциите, които се случват, практически съвети за създаването на съдържание и реклами, както и да получат отговор на въпросите си.

Създателите на Beyond Academy имат за цел да предоставят обучения от нов тип. Те са изградени така, че да обяснят сложните и често неразбираеми или плашещи дигитални познания на ясен и разбираем език, в неформална обстановка и чрез личен контакт с лекторите. В допълнение всеки участник в обученията на академията получава достъп до секретна общност за взаимопомощ и съвети след края на завършен курс.

Лектор на 24-часовия курс по фейсбук маркетинг е Бисер Вълов, един от най-уважаваните дигитални консултантти в България. Професионалният му опит включва 6 години като PR съветник и ръководител на дигитално звено на голяма комуникационна агенция, а от 4 години е основател и управляващ директор на бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio.

Бисер е сред първите професионални блогъри на маркетингови теми у нас, стартирал своя блог през 2007 г. Днес не е активен в тази сфера, но е добре познат преподавател, участвал като лектор на десетки различни семинари и конференции за онлайн маркетинг през последните години.

Повече за условията за участие в курса можете да научите на официалния сайт на събитието.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:17 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Социални мрежи виж още

Коментари

Финанси виж още