IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Частичен глобален срив на Facebook

Социалната мрежа спря да публикува нови потребителски постинги

17:23 | 21.10.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Частичен глобален срив на Facebook

Ако се надявате да споделите чувствата си или каквото и да е със света чрез социална мрежа, ще бъдете разочарован. Освен ако не предпочитате да ползвате Twitter, разбира се.

Най-голямата в света социална мрежа Facebook престана да публикува нови потребителски постинги, като сривът в дейността на сайта настъпи в следобедните часове (българско време) на 21-и октомври. Потребителите не успяват да споделят състоянието си, линкове, снимки и др. Все още обаче е възможно браузване из сайта на вече влезли в акаунта си потребители. Според американския технологичен блог Mashable проблемът се наблюдава при потребителите от цял свят.

Когато потребителите се опитват да публикуват статуси, те получават съобщение, че се е появил проблем и биват помолени да опитат отново по-късно. Същото се отнася и за т. нар. like и коментари. Прекъсването изглежда засяга също и приложенията на социалната мрежа за IOS и Android. Малко по-късно се оказа, че проблем има и с плащанията в социалната мрежа (Payments). 

От компанията не съобщават засега нищо за възможните причини. Представителите от централния офис на Facebook не са коментирали официално проблема.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:40 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Социални мрежи виж още

Коментари

Финанси виж още