IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Петра Екълстоун продава имението Спелинг за 150 млн. долара?

Дъщерята на Бърни Екълстоун купи имота през 2011 г. за 85 млн. долара

12:20 | 29.07.14 г.
Петра Екълстоун продава имението Спелинг за 150 млн. долара?

Дъщерята на главния изпълнителен директор на Формула 1 Бърси Екълстоун – Петра, се оглежда за купувач на имението на покойния продуцент Арън Спелинг, което купи преди три години, съобщава Forbes, като се позовава на запознат източник, пожелал анонимност.

Цената, която Петра Екълстоун иска за къщата, е 150 млн. долара.

Петра купи имота през 2011 г. от Канди Спелинг, съпругата на покойния Арън Спелинг, за 85 млн. долара, припомня изданието. След това тя предприе мащабни ремонти по къщата.

Петра и съпругът ѝ – предприемачът Джеймс Стънт, са наели интериорния дизайнер Гавин Броудин за преобразяването на къщата. Подобренията се оценяват на 20 млн. долара.

Имението Спелинг се намира в района Холмби Хилс в Лос Анджелис и е с разгъната застроена площ от около 5 500 кв. м. Къщата разполага със стая за опаковане на подаръци, стая, вдъхновена от филма „Отнесени от вихъра“, както и апартамент, кръстен на принц Чарлз, след като принцът на Уелс отседнал там при едно от посещенията си в САЩ.

Към главната спалня има дневна, кухненски кът и две бани.

Вероятно имението Спелинг отново ще се превърне в най-скъпия имот за продажба в САЩ, след като доста дълго време оглавяваше тази класация преди да смени собствеността си, отбелязва изданието. По-рано тази година имение в Хампстет беше продадено за 147 млн. долара.

Друго имение с 12 стаи, 15 бани и бална зала за 300 гости беше продадено за 88,3 млн. долара, пише още изданието.

Самата Канди Спелинг искаше 150 млн. долара за имота. Заради кризата обаче купувачи така и не се появиха и тя склони да го продаде на Петра Екълстоун за 85 млн. долара.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:57 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още