IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

България запазва стабилни позиции сред британските купувачи на имоти

През юни страната ни е на 11-то място в класацията на TheMoveChannel.com на най-желаните дестинации за покупка на втори дом

11:39 | 03.07.14 г.
България запазва стабилни позиции сред британските купувачи на имоти

България запазва относително стабилни позиции в класацията на онлайн портала TheMoveChannel.com на най-желаните от британците дестинации за покупка на втори дом.

В края на юни страната ни заема 11-то място в класацията, след като на два пъти от началото на годината успя да достигне до 10-то място.

За първи път в топ 10 на класацията попада Полша. Страната заема 10-та позиция през юни, което е най-високата позиция в подреждането, до която централноевропейската държава е достигала досега, въпреки липсата на маркетингова активност по проектите. През последните месеци обаче от портала отчитат ръст на обявените за продажба имоти в Полша, което със сигурност е окуражило инвеститорите да обърнат по-голямо внимание на страната.

САЩ остават най-желаната от британците дестинация за покупка на ваканционен имот. Испания си е върнала втората позиция в класацията, следвана от Франция и Португалия. Петата позиция е за Бразилия.

Най-рязък ръст отбелязва търсенето на ваканционни жилища в Обединените арабски емирства през юни. Данните на портала сочат, че интересът на британците към страната продължава да се увеличава.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:15 | 04.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още