IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Кабинетът разменя имоти на Агенцията за приватизация и НАП

Целта е да се оптимизира работата на приходната администрация

13:44 | 27.11.13 г.
Кабинетът разменя имоти на Агенцията за приватизация и НАП

Правителството даде на Националната агенция за приходите (НАП) имот - публична държавна собственост, ползван досега от Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол (АПСК). Сградата се намира на столичната улица "Аксаков". Със същия акт кабинетът предоставя за ползване на приватизационната агенция два етажа от сграда, намираща се на ул. „Врабча", ползвана досега от приходната агенция, съобщиха от правителствената пресслужба.

Чрез рокадата ще се оптимизират условията за работа на приходната администрация и ще се подобри обслужването на гражданите и търговските субекти, уточняват от МС.

С друго решение правителството обяви част от имот - публична държавна собственост, с предоставени права на управление на Българската агенция по безопасност на храните, за имот - частна държавна собственост. Имотът се намира в землището на село Блатино, община Дупница. Той е с площ 52 686 кв.м и представлява трафопост със застроена площ - 6,25 кв. м. Частта от имота - публична държавна собственост - трансформаторен пост с диспечерско наименование ДЗС „Блатино", подлежи на придобиване от страна на „ЧЕЗ Разпределение България" АД.

Министерският съвет предоставя имот - частна държавна собственост, за административните нужди на Политическа партия „Комунистическа партия на България". Имотът се намира в район „Средец" на столицата и представлява помещения на първи етаж от пететажна сграда.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:09 | 12.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още