IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

BMW разкри новото BMW 1-Series M

Най-мощната модификация ще разчита на 326 к.с.

16:48 | 28.01.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
BMW разкри новото BMW 1-Series M
В средата на януари германският концерн BMW официално представи обновения хечбек 1-Series, но така и не разкри неговата най-мощна модификация – M135i. Сега тази "несправедливост" бе поправена от производителя, който публикува официални снимки на машината.

Най-силната версия на обновеното 1-Series е получила специален цвят - Valencia Orange. Тя се отличава от стандартния хечбек по големите въздухозаборници на предната броня, задния дифузьор в цвят „черен металик“, както и по двете тръби на изпускателната система. Различни са L-образните задни светлини, както и новите джанти.

Засега няма снимки на салона на хот-хеча, но се очаква той да не се отличава значително от този на стандартната версия. Със сигурност модификацията ще получи спортен волан, както и други елементи, доказващи нейната принадлежност към машините на BMW от семейството М.

Хот-хечът M135i е оборудван с 3.0-литров бензинов мотор с 6 цилиндъра, който предлага мощност от 326 к.с. и 450 Нм въртящ момент. Версията със задно предаване с 6-степенна механична скоростна кутия ускорява от 0 до 100 км/ч за 5.1 секунди, а тази с 8-степенен автомат за 4.9 секунди.

Ще има и вариант, оборудван със фирмената система за задвижване на четирите колела xDrive, който ще се предлага единствено с автоматична трансмисия. При него достигането на 100 км/ч от място ще става за 4.7 секунди.

Oще новини за автомобилния сектор четете в Automedia.bg
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:34 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още