IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

BMW Individual персонализира X5 M и X6 M

Спортните кросовъри разполагат с уникални екстериор и интериор

12:08 | 05.12.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: BMW</p>

Снимка: BMW

BMW Individual, подразделението на германската автомобилна компания, създаващо уникални аксесоари и лайфстайл продукти, представи свои версии на X5 M и X6 M. И двата спортни кросовъра от ново поколение са оборудвани с екстри, които се предлагат за първи път при тях.

Показаният на снимките X5 M, например, разполага със специален цвят металик (Pyrite Brown), който е допълнен с Xirallic пигменти, създаващи комбинация от различни нюанси на кафявото под повърхността на боята, сочи информацията от BMW. При X6 M цветът е черен (Azurite Black), който обаче съчетава различни нюанси на синьото при определени условия на осветеност.

Интериорите на автомобилите също са оборудвани с уникални материали. Кожената тапицерия е Smoke White Merino, като е допълнена от таван, обшит в алкантара със същия цвят (Smoke White). Таблото е покрито с комбинация от светла и тъмна кожи, съшити с контрастиращ едър шев, а декоративните елементи са в черен пиано лак.

Новите X5 M и X6 M, представени по-рано тази година, се задвижват от 4.4-литровия V8 двигател на компанията, който е настроен да генерира максимална мощност от 575 к.с. Максималният въртящ момент е 750 Нм, като се предава към четирите колела посредством 8-степенна M Steptronic трансмисия. Ускорението 0-100 км/час става за 4,2 сек.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:55 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още