IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Орешарски назначи 17 заместник-министри

Людмила Петкова е назначена за зам.-министър на финансите, а Анна Янева за зам.-министър на икономиката и енергетиката

19:29 | 13.06.13 г. 4
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Орешарски назначи 17 заместник-министри

Министър-председателят Пламен Орешарски назначи 17 заместник-министри, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Ангел Величков е назначен за зам.-министър на външните работи. Тодор Чуров е назначен за зам.-министър на външните работи. Людмила Петкова е назначена за зам.-министър на финансите. Неджми Али е назначен за зам.-министър на отбраната. Иван Иванов е назначен за зам.-министър на отбраната. Анна Янева е назначена за зам.-министър на икономиката и енергетиката.

Лазар Лазаров е назначен за зам.-министър на труда и социалната политика. Светлана Дянкова е назначена за зам.-министър на труда и социалната политика.

Росица Янкова е назначена за зам.-министър на труда и социалната политика. Бюрхан Абазов е назначен за зам.-министър на земеделието и храните. Чавдар Георгиев е назначен за зам.-министър на околната среда и водите. Бойко Пенков е назначен за зам.-министър на здравеопазването. Чавдар Славов е назначен за зам.-министър на здравеопазването.

Мукаддес Налбант е назначена за зам.-министър на образованието и науката. Велислава Кръстева е назначена за зам.-министър на културата. Васил Василев е назначен за зам.-министър на културата. Мая Тодорова е назначена за зам.-министър на младежта и спорта.

По-рано през деня лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че забавянето на назначения на заместник-министри и областни управители с близо 20 дена е заради натиск от страна на ДПС върху левицата. 

(БНТ)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:58 | 13.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

4
rate up comment 2 rate down comment 2
sonka.74
преди 11 години
Да назначават втория ешалон, че да заработи най-после на пълни обороти правителството. Защото ГЕИРБ разчитат на неработещите институции за да създават хаос и дестабилизация на страната. Не се нуждаем от отова, а от работеща администраци, която да реши неотложните икономически проблеми на хората!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 2 rate down comment 4
jelenski
преди 11 години
Време е да се възстановява България след разграбването на ГЕРБ.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 10 rate down comment 0
Ironhorse
преди 11 години
Мале, мале ...Чавдар Георгиев пак зам. министър в МОСВ. ?!!!!Корупцията се завръща с пълна сила !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 8 rate down comment 0
ALEX_D_GREAT
преди 11 години
Тези няма да се научат. Сложили са Муса Палев за областен на Благоевград. Сега да се подготвят за това, което предстои от Пиринска Македония.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още