IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов зам.-министър ще отговаря за програмата за развитие на човешките ресурси

Ваня Стойнева има богат опит в сферата на управлението на европейските средства

17:22 | 15.03.13 г. 4
<p>
	Ваня Стойнева. <em>Снимка: МТСП</em></p>

Ваня Стойнева. Снимка: МТСП

От днес нов зам.-министър ще отговаря за програмата за развитие на човешките ресурси, съобщиха от Министерството на труда и социалната политика (МТСП).

Ваня Стойнева има богат професионален опит в сферата на управлението на европейските средства и европроектите. Тя идва от дирекция „Национален фонд” в Министерство на финансите - сертифициращият орган по оперативните програми, финансирани от структурните фондове и Кохезионния фонд  на Европейския съюз.

Преди това Стойнева е заемала експертни и ръководни позиции в дирекция “Европейски фондове за конкурентоспособност” в МИЕТ - управляващ орган на оперативна програма “ Развитие на конкурентоспособността на българската икономика 2007-2013 г” и изпълнителна агенция по програма ФАР.

Била е също началник сектор „Мониторинг“ в дирекция “Предприсъединителни програми и проекти” на Министерството на икономиката – звено за изпълнение на проекти и изпълнителна агенция по програма ФАР.

Новият зам.-министър има и опит като координатор на проект “Инициативи на пазара на труда” в Министерството на труда и социалната политика.

Практическият й опит е свързан с изграждането и управлението на системи за мониторинг и докладване по схеми за безвъзмездна помощ, включително разработване на методологии за оценка на риска. Тя е специалист също по разработването на критерии за оценка на проектни предложения по схеми за безвъзмездна помощ, има опит и като оценител.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:10 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

4
rate up comment 1 rate down comment 0
Mavi Goz
преди 11 години
Добре бе, колко е годишна тази дама, та е събрала такъв богат опит? Или е суетна и е дала снимката от дипломата си от университета (ако го е завършила, че напоследък доста случки в таз посока имаше), или писането на сивита си стана вече сериозен занаят... :LOL:
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 0 rate down comment 1
val2
преди 11 години
То е видно от феисконтрола . Р Т П !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 2 rate down comment 1
val2
преди 11 години
То е видно от феисконтрола . Р Т П !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 0 rate down comment 1
ради
преди 11 години
Кофти стават нещата.Надявам се и Д.Костадинова и А.Василев да четат тук.Опомнете се, ей - хора като Ваня, Колчо Стоянов, че и новата му съветничка имат "специфичен" консултантски опит!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още