IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

ЗИНО АД-Казанлък

Общо събрание на акционерите

09:00 | 22.12.06 г.
ЗИНО АД-Казанлък
На проведено заседание на Съвета на директорите на ЗИНО АД-Казанлък /ZINOK/ от 30.10.2006 год.е прието решение за свикване на извънредно ОСА, както следва:
ЗИНО АД-Казанлък /ZINOK/ свиква извънредно ОСА на 22.12.2006 год. от 13.00 ч. в гр. Казанлък, кв. Западна индустриална зона, административната сграда на дружеството при следния дневен ред:
Част 1
- Вземане на решение за преобразуване на ЗИНО АД-Казанлък чрез отделяне по смисъла на чл.262в от ТЗ на новоучредено дружество Ино АД и одобряване на Плана за преобразуване с корекциите съгласно указанията, дадени от Комисията за финансов надзор; предложение за решение: ОС одобрява Плана за преобразуване с корекциите съгласно указанията, дадени от Комисията за финансов надзор и   преобразува ЗИНО АД-Казанлък чрез отделяне по смисъла на чл.262в от ТЗ на новоучредено дружество Ино АД, със седалище и адрес на управление: гр. Казанлък, Западна индустриална зона, капитал в размер на 84 396 лв., разпределен в 42 198 броя обикновени, поименни, безналични акции с право на глас, с номинална стойност 2 лева всяка една от тях, предмет на дейност: производство на инструментална екипировка и нестандартно оборудване и едностепенна система на управление от съвет на директорите от 4 члена;
- Избор на членове на Съвета на директорите на Ино АД; предложение за решение: ОСА избира за членове на Съвета на директорите на „Ино" АД следните лица: Огнян Илиев Писков, Танчо Димитров Михайлов, Матьо Николов Андреев и Георги Събев Събев;
- Приемане на нов устав на Ино АД;
- При липса на кворум събранието ще се проведе на 08.01.2007 год. от 13.00 ч. на същото място и при същия дневен ред.
- Поканата за ОСА предстои да бъде публикувана в Д.В.
Според приложения план за преобразуване, одобрен от Комисията за финансов надзор:
- Разпределението на акционерите на преобразуващото се дружество между новообразуваното дружество, както и броя акции, които те получават във новообразуваното дружество:
Всички акционери на ЗИНО АД-Казанлък получават акции от Ино АД при съотношение 1:1. По-конкретно всеки акционер в ЗИНО АД-Казанлък срещу всяка притежавана в ЗИНО АД-Казанлък акция ще получи една акция от капитала на Ино АД, като същевременно ще запази всички притежавани от него акции от капитала на „ЗИНО" АД.
- Размер на паричните плащания, както и срока за изплащането им:
Предвид обстоятелството, че съотношението на замяна на акциите на ЗИНО АД-Казанлък срещу акции на Ино АД е точно 1:1, то парични плащания на акционерите няма да бъдат правени, респективно не се предвижда срок за извършването им.

Свързани компании:

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:35 | 10.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още