IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Новото ръководство на Кремиковци ще представи плановете си за компанията

На 15 август тази година беше проведено Общо събрание на акционерите на “Кремиковци” АД, на което беше извършена промяна в ръководството на компанията

10:25 | 27.09.05 г.
Автор - снимка
Създател
Новото ръководство на Кремиковци ще представи плановете си за компанията

Новото ръководство на “Кремиковци” АД ще представи във вторник плановете си за развитие на компанията, съобщиха от дружеството.

На 15 август тази година беше проведено Общо събрание на акционерите на “Кремиковци” АД, на което беше извършена промяна в ръководството на компанията.

В мениджмънта на металургичното дружество влезе един от най-големите световни производители на стомана – Global Steel Holding Limited (GSHL). Компаниите в структурата на GSHL, която е собственост на индийската фамилия Митал, произвеждат приблизително 12 млн. тона стомана годишно. Капиталите на холдинга възлизат на 8 милиарда долара, разпределени в 12 стоманодобивни комплекса. Групата има заводи в Босна, Индия, Либия, Нигерия и Филипините. 

В ранната борсова търговия в понеделник от Кремиковци бяха изтъргувани 1833 акции на цени между 19 и 19,88 лв. за брой.

Свързани компании:

Кремиковци АД /в несъстоятелност/(4KW)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:22 | 26.09.05 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още