IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

LUXIMMO за втори път е Агенция на годината на REAL ESTATE AWARDS

Компанията заслужи отличието и в категорията „Най-добър сайт за недвижими имоти“

11:22 | 04.06.24 г.
Автор - снимка
Създател

LUXIMMO спечели две награди на тазгодишното издание на REAL ESTATE AWARDS, организирани от Imoti.net. Компанията си заслужи отличията в категориите „Най-добър сайт за недвижими имоти“ за LUXIMMO.BG и „Агенция на годината (Награда на потребителите)“. Събитието се състоя на 28 май в Интер Експо Център.

С тази победа компанията се превърна в най-награждаваната агенция за недвижими имоти в България, като е и единствен двукратен носител и на отличия от престижния международен форум European Property Awards през 2018 и 2022 година.

„Наградата на потребителите е най-ценна за нас, защото това е свидетелство за клиентското доверие, което успяваме да заслужим вече повече от 17 години“, каза управляващият директор на LUXIMMO GROUP Невена Стоянова при получаването на статуетката.

„Наградата за Най-добър сайт за недвижими имоти е заслуга на основателя на LUXIMMO Никола Стоянов и целия ни маркетинг екип и IT отдел, които постоянно подобряват всяка функционалност, за да може клиентите да достигат бързо до домовете, които ги интересуват“, добави още Стоянова.

LUXIMMO е носител на наградите в двете категории и през 2022 година.

Краят на церемонията бе последван и от изискан коктейл.

REAL ESTATE AWARDS са единственият мащабен форум в България, отличаващ  добрите практики в сферата  на недвижимите имоти. Организирано от имотния портал Imoti.net събитието всяка година събира на едно място най-изявените професионалисти и доказани агенции в бранша като подкрепя и социални каузи. Тази година присъстващите подкрепиха училището за обучение на кучета водачи „Очи на 4 лапи“.

Последна актуализация: 11:22 | 04.06.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Специални предложения виж още
Финанси виж още