IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сред водещите личности в ИТ сферата за 2023 г. е Евгени Йорданов, CEO на NEXT BASKET

Евгени Йорданов беше определен като една от най-влиятелните ИТ личности в България според ежегодната класация на Career Show

09:00 | 05.05.23 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: NEXT BASKET
Снимка: NEXT BASKET

Евгени Йорданов, главен изпълнителен директор на иновативната софтуерна платформа NEXT BASKET, беше включен в списъка със 100-те най-влиятелни ИТ личности в България през 2023 година според годишната класация на Career Show. Резултатите бяха обявени на 25 април, след като гласуването се проведе между 3 и 18 април.

NEXT BASKET представлява 360-градусов бизнес  модел, който предлага иновативно решение за електронна търговия 5-в-1. Това включва софтуерна платформа за изграждане на онлайн магазини, интегрирана ERP система, фулфилмънт складов софтуер, собствени складови площи и над 116 платени и безплатни услуги в подкрепа на онлайн бизнеса.

Включването на Евгени Йорданов в класацията на Career Show и успехите на NEXT BASKET в сектора на технологиите и предприемачеството осигуряват заслужено признание за амбициите и лидерския му потенциал.

Класацията има за цел да отличи специалисти, които оказват значително въздействие върху развитието на ИТ сектора в България. Оценките се базират на критерии като постижения, прилагане на добри практики, иновации, демонстрирани лидерски умения и висок професионализъм.

Евгени Йорданов е дигитален предприемач, лектор и признат експерт в различни области на информационните технологии. Той е специалист по онлайн маркетинг, автоматизации, SEO, програмиране и развитие на бизнеса. Завършил е магистърска степен по бизнес информатика, както и специалност "Маркетинг чрез съдържание" в американския Northwestern University.

Обявяването на Евгени Йорданов като една от най-влиятелните ИТ личности в България идва скоро след неговото официално представяне от Forbes България като СЕО на NEXT BASKET. Това потвърждава, че усилията на амбициозния екип на компанията са насочени в правилната посока, начело с успешен лидер.

Официалното стартиране на софтуерната платформа се очаква скоро, като NEXT BASKET вече демонстрира успешни резултати при тест на Google с 50,000 потребителски сесии, постигайки максималния брой точки – 100/100.

Последна актуализация: 18:12 | 04.05.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Специални предложения виж още
Финанси виж още