IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Enterprise Europe Network, БСК и IEC правят двустранни бизнес срещи

Те ще се проведат на 7 април на изложенията MachTech&InnoTech и Булконтрола

12:33 | 18.03.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;Интер Експо Център</em></p>

Снимка: Интер Експо Център

За четвърта поредна година БСК, Интер Експо Център и най-голямата информационна мрежа на ЕК в подкрепа на малкия и средния бизнес Enterprise Europe Network, организират двустранни бизнес срещи. Събитието за търговско коопериране и технологичен трансфер - B2B MatchMaking ще се проведе на 7 април.

Паралелно ще се проведат и изложенията за индустриална техника MachTech&InnoTech и за контролно-измервателна апаратура, аналитичнo, лабораторно оборудване и електроапаратура Булконтрола - от 5 до 8 април.

Трансфер на технологии или участие в ЕС проекти

„170 срещи между заинтересовани компании от Холандия, Белгия, Тунис, Испания, Турция, Сърбия и др., се проведоха за един ден миналата година“, коментира управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов.

По негови думи процентът на участниците нараства спрямо предишните издания, което показва, че проектът работи и носи със себе си резултати.

„Освен български компании към момента участват и фирми от Хърватия, Гърция, Унгария, Сърбия, Испания и др. Призоваваме българските предприемачи да се включват активно в срещите, за да покажат на чуждите компании готовността си за стъпване на други пазари и нови партньорски отношения“, допълни Иванов.

Регистрация за срещите може да се направи онлайн на уебсайта на събитието. Нужно е да се попълнят контактни детайли и данни за фирмата и лицето, което ще участва в срещите, както в коя от двете B2B сесии ще участва, или в двете. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:17 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Специални предложения виж още

Коментари

Финанси виж още