IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

„България Ер” грабна две отличия на SKY STARS 2015

За първи път в България бяха отличени компаниите в авиационния сектор на базата на класация и експертна оценка от жури

12:58 | 04.12.15 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
„България Ер” грабна две отличия на SKY STARS 2015

За пръв път в България се проведоха наградите SKY STARS 2015 – за отличаване на компаниите в авиационния сектор на базата на класация и експертна оценка от жури.

Официалната церемония за връчване на отличията на най-добрите в бранша се проведе на 3-ти декември 2015 г. в хотел Novotel Sofia.

„България Ер” беше номинирана в три категории: за Най-добър авиопревозвач на годината, за Sky Favorite на травъл агентите и за Компания с най-голям пазарен дял, и очаквано бе наградена в две от тях. За авиокомпанията е чест да съобщи на своите клиенти и партньори, че бе отличена като Компания с най-голям пазарен дял и грабна Наградата на травъл агентите в престижните категории на SKY STARS 2015.

Националният превозвач се съревновава със световни лидери в авиационния бизнес като Turkish Airlines, Lufthansa Group, Air France и др.

Призовете бяха връчени на „България Ер” в присъствието на кап. Янко Георгиев, изпълнителен директор, и Мария Стоянова, търговски директор.

Кап. Янко Георгиев изрази своята благодарност и развълнувано заяви, че: „наградите са доказателство за непрестанния стремеж на „България Ер” да подобрява качеството на предлаганите си услуги в отговор на високите изисквания на своите клиенти”.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:07 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Специални предложения виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 1
moviestar4
преди 8 години
Това е много добро постижение за българската авиация. За малкия пазар, който имаме е чудесно, че са успели да вземат три награди. Пожелавам им попътен вятър.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още