IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Али Пирзада, старши мениджър, Ърнст и Янг България

15:55 | 29.09.15 г.
Автор - снимка
Създател
Али Пирзада, старши мениджър, Ърнст и Янг България

Али Пирзада ръководи практиката на EY в България и Македония по услугите, свързани с разследване на измами и бизнес спорове.

Али има значителен опит при провеждане и управление на одити и периодични проверки на различни структури като банки, пенсионни фондове, управляващи дружества, електроразпределителни и фармацевтични компании както във Великобритания, така и в България.

В хода на работата си той извършва множество анализи, свързани с риска и спазването на законодателството. Той работи в тясно сътрудничество с международни агенции като Световната банка, USAID, ADB и Международната финансова корпорация и ръководи проекти за спазване на законодателството и политическата рамка в публичния сектор.

Али е сертифициран одитор, квалифициран от Асоциацията на сертифицираните одитори във Великобритания и Уелс(ACCA) и е член на Асоциацията на сертифицираните одитори на измами в САЩ.

Има магистърска степен по Международен бизнес и мениджмънт от King’s College в Лондон. Али е лекар, с диплома по медицина от Медицинския университет King Edward в Пакистан.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:59 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още