IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дориана Ранкова, автор и водещ Investbook

11:53 | 12.03.15 г.
Автор - снимка
Създател
Дориана Ранкова, автор и водещ Investbook

Завършва бакалавърска програма "Финанси" в НБУ, а сега завършва и магистърска програма "Финансов  мениджмънт“ в НБУ. Интересите й са в областта на макроикономика, капиталови пазари, валутна търговия, пазара на стоки в частност инвестиционно злато и сребро.

Стажувала е в банка и небанкова финансова институция. От 2012 до 2013 работи като оперативен счетоводител, година по-рано защитава програма "Аз мога повече" към Агенцията по заетостта с профил Счетоводство и контрол.

Присъединява се към екипа на Bulgaria ON AIR в началото на 2013 година и  посещава курса на Reuters в Лондон за Финансови новини. Отразява капиталови, форекс и стокови пазари.

От август 2013 води предаването "Investbook". След заемането на тази позиция осъзнава силата на „четвъртата власт“ в лицето на медиите, коректността на икономическите анализи и обективното представяне на информацията.

Обича да спортува и с интерес следи тенис турнири. В свободното си време пътува.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:35 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още