IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Живко Иванов

Управляващ партньор Simbula

13:39 | 29.01.14 г.
Автор - снимка
Създател
Живко Иванов

Живко Иванов е финансист с богат опит в сферата на здравеопазването, съосновател и управляващ партньор на финансово-счетоводна къща Симбула.

Живко Иванов има богат опит в областта на стратегическия мениджмънт, финансите, данъчните консултации и рисковия капитал. Заемал е ръководни постове, като член на управителни съвети и финансов директор на редица дружества в сферата на здравеопазването и финансовите услуги. В момента консултира над десет компании, опериращи в сферата на здравеопазването, като в това число се включват четири частни лечебни заведения.

Живко Иванов има широка мрежа от професионални контакти в Западна Европа и е търсен консултант по въпросите на данъчното третиране на международни транзакции в сферата на здравеопазването, набирането на дялов капитал за стартиращи проекти и стратегически финансов мениджмънт.

Има две магистърски степени по Финансов мениджмънт и Банков мениджмънт, специализирал е в Токайския университет, Япония.

Участва активно в работата на специализираната комисия „Здравеопазване“ към ГБИТК.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:52 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още