IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Георги Савов

Съдружник и управител на „А-три архитектура и изпълнения” ООД и „Вамос” ООД

09:49 | 28.03.11 г.
Автор - снимка
Създател
Георги Савов

Арх. Георги Савов е съдружник и управител в „А-три архитектура и изпълнения” ООД и „Вамос” ООД с над 17 годишен проектантски и изпълнителски опит в различни области на инвестиционното проектиране. Дипломиран архитект от УАСГ – София.

Сред реализираните от него проекти са административни, промишлени, обслужващи и жилищни сгради, хотели и устройствени разработки. Носител на награда “Сграда на годината” в категория “Търговски сгради” за 2003 г. за обществена търговска сграда “Александър”, гр. София. Номинация за сграда на годината през 2009 г. за обект „Bulgaria Tower” в раздел Обществени сгради с бизнес предназначение.

Член е на Съюза на Архитектите в България, Българска Асоциация на Архитектите и Инженерите Консултанти и на Международния съюз на инженерите консултанти (FIDIC). Председател е на Регионалната колегия „Нова” към Камара на архитектите в България.

Клуб Investor.bg се осъществява благодарение на:
Emporiki bank Credit Agricole Group, генерален спонсор
С подкрепата на FairPlay Properties REIT

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:44 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още