IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Превърнете служителите си в предприемачи

Това е само една от идеите, които може да чуете от бизнес лектора Вин Морар в поредното издание на Клуб Investor.bg

10:14 | 10.09.12 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	В началото на октомври Морар ще разкаже в София своята история за успехите, премеждията и провалите. <em>Снимка: Личен архив</em></p>

В началото на октомври Морар ще разкаже в София своята история за успехите, премеждията и провалите. Снимка: Личен архив

„Единственият начин организациите да могат да се конкурират и да се развиват в бъдеще е, ако хората там действат като собственици, а бизнесът създава ефективни начини за освобождаване на предприемаческия дух и сила на служителите. Предприемачеството е крайната цел за всеки мениджмънт!"

Това е само една от идеите, които роденият във Великобритания, но живеещ и работещ в Холандия предприемач и милионер Вин Морар споделя по време на своите лекции. Вин Морар работи по множество правителствени и частни програми за стимулиране на предприемачеството, вътрешното предприемачество, развитие на бизнеса, институционално развитие, както и директна работа със собствениците на малък и среден бизнес в редица страни. 

"Вин е от хората, които могат да променят живота ти. След като отговориш на въпросите му, той е способен да напипа точно къде е слабото място на бизнеса и да ти предложи необходимите конкретни промени. Много боли от неговите препоръки, защото той безпощадно сваля розовите ти очила. Заслужава да послушаш съветите му, ако искаш да бъдеш успешен в бъдеще“, казва за него председателят на Борда на директорите на Инвестор.БГ АД Любомир Леков. 

„Вин е и своего рода откривател на предприемачи. Мисля, че е по силите му и да създава такива. Той е моят орисник по пътя на предприемачеството“, смята и Нели Бенова, управител на Apeiron Communication.

Морар разполага с богат опит в областта на развитието на предприемачеството и мениджмънта, работейки в най-различни части на света, особено в икономиките в преход. Той е член на академичната общност, но често оспорва нейните твърдения, същевременно е инвеститор, но не е част от инвеститорите; той основава успеха си върху нетуъркинг, но единствено, когато става дума за истинска взаимосвързаност. И това не е всичко – Морар има частен консултантски бизнес и управлява портфолио от над 40 инвестиции в цял свят. 

Ако и вие искате да се докоснете до разбирането на Морар за начина на правене на бизнес, може да участвате във второто ексклузивно издание на Клуб Investor.bg “Пътят на успеха през погледа на един нестандартен милионер”, което ще се проведе на 4-и октомври 2012 г.

Повече за програмата и записвания може да направите тук! 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:07 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още