IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Директорите на Бул инс и Булстрад Живот сред лекторите на Клуб Investor.bg

Събитието ще се проведе утре вечер с почетен лектор зам.-председателят на КФН Борислав Богоев

13:21 | 25.10.10 г.
Стоян Проданов, изпълнителен директор на ЗД Бул инс АД
Стоян Проданов, изпълнителен директор на ЗД Бул инс АД

Изпълнителният директор на ЗД Бул инс АД Стоян Проданов и Светла Несторова, изпълнителен директор на ЗАД Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп АД, ще бъдат сред лекторите на Клуб Investor.bg във вторник (26 октомври) от 18:30 ч. в хотел Хилтън.

Борислав Богоев, заместник председател на Комисията за финансов надзор е почетен лектор в поредната среща на Клуб Investor.bg.

Темата на новото издание на клуба е „ Битката за клиенти на пазара на застраховки", като основните акценти ще паднат върху подтемите "Да се сложи ли лимит на комисионните за брокери и агенти?", "След спукването на имотния балон ще спестява ли българинът чрез животозастраховки?", "Как да бъде премахнат монополът на НЗОК?", "Възможно ли е увеличението на цените на гражданската отговорност или острата ценова конкуренция ще продължи?".

Лектор и участник в дискусиите ще бъде Иво Груев, заместник изпълнителен директор на ЗАД Булстрад Виена Иншурънс груп и член на управителните съвети на ЗАД Булстрад Живот, ЗК Български имоти АД и ЗОД Булстрад Здраве АД.

Още за събитието и лекторите

За участие в събитието можете да се регистрирате тук.

 

Клуб Investor.bg се осъществява благодарение на:
Генерален спонсор: Emporiki bank Credit Agricole Group

С подкрепата на: Johnnie Walker, Eucerin, Bulvaria, Euroins и със специалното участие на Енемона

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:16 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още