IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Борислав Богоев ще бъде почетен лектор на Клуб Investor.bg

Силно участие в предстоящата среща на клуба ще вземат представители на най-активно развиващия се застрахователен бранш, а именно - застрахователните брокери

15:09 | 20.10.10 г.
Борислав Богоев, снимка: КФН
Борислав Богоев, снимка: КФН

Борислав Богоев, заместник председател на Комисията за финансов надзор, ще бъде почетен лектор в поредната среща на Клуб Investor.bg.

Темата на новото издание на клуба е „ Битката за клиенти на пазара на застраховки", като основните акценти ще паднат върху подтемите "Да се сложи ли лимит на комисионните за брокери и агенти?", "След спукването на имотния балон ще спестява ли българинът чрез животозастраховки?", "Как да бъде премахнат монополът на НЗОК?", "Възможно ли е увеличението на цените на гражданската отговорност или острата ценова конкуренция ще продължи?".

Лектор и участник в дискусиите ще бъде Иво Груев, заместник изпълнителен директор на ЗАД Булстрад Виена Иншурънс груп и член на управителните съвети на ЗАД Булстрад Живот, ЗК Български имоти АД и ЗОД Булстрад Здраве АД.

За въпросите пред здравноосигурителния сектор и начините за либерализацията му ще говори Калин Костов, изпълнителен директор на Евроинс здравно осигуряване ЕАД.

Силно участие в събитието ще вземат представители на най-активно развиващия се застрахователен бранш, а именно - застрахователните брокери. Те ще бъдат представени от Янаки Янакиев от Амарант, Николай Здравков от I&G Brokers и Ясен Христов от SDI.
Лекцията на г-н Янакиев ще бъде на тема "Възможностите за въвеждане на електронна полица".

За полугодието на 2010 г. премийният приход на брокерите се увеличава с 3,1%, докато този на застрахователните компании намалява с 3,5% на годишна база. Това води до рекордно голям дял на агентите в премийния приход на компаниите от 46,4% и съответно до увеличаване на интереса към сектора.

Събитието ще се състои на 26 октомври, от 18:30 ч. в зала Мусала на хотел Хилтън, София. Регистрацията на гостите и членовете на клуба ще се състои от 17:30 до 18:30 ч.

Включването на нови лектори на събитието ще бъде комуникирано чрез страницата на Клуб Investor.bg.

Желаещите да присъстват на събитието могат да заявят участието си тук.

 
Клуб Investor.bg се осъществява благодарение на:
Генерален спонсор: Emporiki bank Credit Agricole Group

С подкрепата на: Johnnie Walker, Eucerin, Bulvaria, Euroins и със специалното участие на Енемона

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:12 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още