IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво мразят мъжете... за подарък

Изборът на подарък крие своите рискове, защото човек обикновено избира неща, които, пречупени през неговия поглед, му се струват полезни и подходящи

13:16 | 22.11.10 г.
<p>Мъжете възприемат ваучера като знак за незаинтересованост. Снимка: ClearCut Media</p>

Мъжете възприемат ваучера като знак за незаинтересованост. Снимка: ClearCut Media

Коледа и Нова година вече чукат на вратата, а те, освен с обилни трапези, дългоочаквани пътешествия и срещи с роднини и приятели, обикновено се свърват и с размяна на подаръци. Идеи много, разнообразие – голямо.

Още по-лесно става ако познавате добре човека, на когото ще подарявате, или ако знаете добре от какво има нужда и на какво би се зарадвал.

И докато при жените изборът обикновено е по-лесен – бижу, цвете, книга, масаж или козметична процедура (и всичко това ако не искате да рискувате и да подарите дреха или бельо), то при избора на подарък за мъжа целта е една идея по-сложна.

Не за друго, а защото мъжете традиционно използват по-малко вещи, не носят бижута, предпочитат компютърни игри и техника пред книга, а на спа процедури и козметици... освен ако не са последователи на метросексуалната мода, не ходят.

По този повод специализираното американско издание Nest е съставило списък на нещата, които мъжете не харесват за подаръци.

Със сигурност класацията не е универсална и едва ли важи за всички представители на силния пол, но поне би могла да насочи дамите и да ги накара да се замислят дали машината за печене на хляб, например, е най-подходящият коледен подарък, колкото и практична, полезна и удобна да им се струва.

Разгледайте я тук

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:19 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 2 rate down comment 0
maggi
преди 11 години
То това изчерпва всички неща, които една жена иска да сподели с любим мъж - да готвят заедно, да споделят нещо за душата - книга, опера или театър, да попътуват заедно до някое далечно екзотично място... А бижуто от жена на мъж може да е намек, че тя иска да получи бижу от него. Аз на мястото на мъжа също си мисля, че бих мразила да получавам също и пуловер и чорапи, както и самобръсначка, както пише господина. Освен да му подаря една *** за един-два часа... това май най ще го зарадва. Естествено остава и хубавият парфюм - така поне жената може да избере как иска да мирише любимия й мъж. Но пък на всеки рожден ден и Коледа да се подарява едно и също пак не върви... Защо някой мъж не вземе да сподели какво всъщност иска да му бъде подарявано? :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 2 rate down comment 0
ivanzaprianov
преди 11 години
Мразя някой да ми подари самобръсначка :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още