IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Морска приказка от Misaki

Три колекции със стилни и красиви бижута представи дизайнерската къща за ювелирни изделия Misaki

09:18 | 27.01.10 г.
Морска приказка от Misaki
Бижутeрска къща Misaki представи три нови колекции от накити: Abyss, Bora Bora и Octopussy.

Моделите в Abyss са украсени със скъпоценни камъни, прикачени към сребърни, много тънки нишки, заради които на пръв поглед изглежда, че камъкът е във въздуха и се плъзга по извивките на тялото. Това обаче в действителност е само хитър трик - дори да изглежда, че бижуто виси във въздуха, то всъщност е здраво закрепено.
 
Бижута от колекцията на Bora Bora изглеждат по дизайн като малките островчета и атоли на Френска Полинезия. Малките „островчета“ са изработени от седеф, който е в основата на цялата колекция от изящни бижута, които изглеждат особено добре в стилния бял цвят.

Колекцията Octopussy е посветена на едно от най-интересните произведения на Жул Верн – „Двадесет хиляди левги под водата“. Морските приключения на Капитан Немо и професор Аронакс, техните невероятни находки и открития са вдъхновили дизайнера Misaki в изработката на изключителни бижута, които сякаш пресъздават морското разнообразие, красота и богатство.
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:02 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Галерия виж още

Коментари

Финанси виж още